TrÀffpunkt Delblanc 2

2015-01-08

KÀra DelblancvÀnner,

Nu Àr det dags att starta upp Ärets TrÀffpunkt Delblanc, vÄra mÄnatliga trÀffar i Delblancrummet i Biblioteket Navet i VagnhÀrad. I höstas möttes vi första mÄndagen i varje mÄnad, och vi vill gÀrna fortsÀtta sÄ ocksÄ i Är.

Men den planerade trÀffen i januari har vi stÀllt in. Det blev för snÀvt om tid efter helgerna. Det betyder att Ärets första trÀff blir mÄndagen den 2 februari, kl 19.00-20.45 (det Àr samma klockslag som tidigare).

Vi kom överens om att under vÄrhalvÄret Àgna oss Ät Delblancs artiklar och andra kortare texter som publicerats i tidningar och tidskrifter av olika slag. DelblancsÀllskapet har gett ut fyra böcker med samlat material av det slaget. En av dem heter Mest personligt och innehÄller artiklar kring hans böcker, men ocksÄ dagboksblad, portrÀtt och minnesbilder frÄn hans barndom. I höstas bestÀmde vi oss för att nu lÀsa och samtala kring valda texter dÀrifrÄn.

För boken Mest personligt tar vi 50 kr, ett pris som bara gÀller er som deltar i TrÀffpunkt Delblanc. För att ni ska hinna ta en titt pÄ boken innan vi trÀffas den 2 februari har vi kommit överens med personalen pÄ Navet att ni i redan nu kan hÀmta ert exemplar av den pÄ biblioteket under öppettiderna dÀr. Betalningen gör ni nÀr vi trÀffas den 2 februari eller senare.

En god fortsÀttning pÄ det nya Äret och vÀlkomna till TrÀffpunkt Delblanc 2015!

DelblancsÀllskapets lokala arbetsgrupp, gm Maj-Britt Imnander Tel 0156 26849, mobil 070 3737849 e-post trosaby@swipnet.se